Wie komt het bestuur van de Voedselbank versterken?

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbanken helpen de mensen die de hulp het meest nodig hebben. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verminderen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen“.

In de Hoeksche Waard zijn circa 40 vrijwilligers bij de Voedselbank actief en die zorgen ervoor dat circa 130 gezinnen elke week gratis kunnen winkelen in onze mini-supermarkt.

Al onze vrijwilligers, waaronder het bestuur, zetten zich belangeloos in voor de Stichting Voedselbank Hoeksche Waard. Dat wil zeggen dat ze geen enkele vergoeding ontvangen. 

Vindt u het belangrijk een bijdrage te leveren voor uw medemens, die al dan niet tijdelijk in de knel zit? Wilt u het bestuur van Voedselbank Hoeksche Waard komen versterken? Stuur dan een email naar bestuur@voedselbankhoekschewaard.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.  

Geplaatst in Geen categorie.