Vaste vrijwilliger worden?

Bij alle Voedselbanken in Nederland ontvangt u geen vergoeding, maar het is wel erg gezellig, en het geeft een heel goed gevoel om iets voor iemand anders te doen!

Wij hebben op dit moment GEEN vrijwilligers nodig.

U mag natuurlijk altijd reageren als u interesse heeft om te wachten tot er een plekje vrij komt.

Winkelassistent in onze “kledingkast”:

Hierbij helpt u ‘s-ochtends met het selecteren van aangeboden kleding. ‘s-Middags bent u het aanspreekpunt en adviseur voor onze klanten.

U bent representatief, sociaal, een open persoonlijkheid die het fijn vindt om met andere mensen te communiceren en u heeft verstand of heeft iets met kleding.

Winkelassistent in onze mini-Supermarkt:

Hierbij helpt u ‘s-ochtends met het vullen van de winkelschappen. ‘s-Middags bent u het aanspreekpunt voor onze klanten, die ook heel graag een praatje maken. Daarnaast hebben we lichte schoonmaakwerkzaamheden.

U bent representatief, sociaal, en een open persoonlijkheid die het fijn vindt om met andere mensen te communiceren en samen te werken.

Chauffeur op onze koelwagens:

U haalt ‘s-Ochtends bij de diverse Supermarkten op het eiland het eten op, dat ‘s-Middags uitgestald wordt in onze mini-Supermarkt.

‘s-Middags bent u het aanspreekpunt voor onze klanten, die ook heel graag een praatje maken. Daarnaast hebben we lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Uiteraard dient u te beschikken over een geldig B Rijbewijs. U bent representatief, sociaal, en een open persoonlijkheid die het fijn vindt om met andere mensen te communiceren en samen te werken.

Dagcoördinator:

Als dagcoördinator bent u als leidinggevende verantwoordelijk voor het verloop van de dag. U deelt de werkzaamheden voor de vrijwilligers in. U bent de gastheer voor onze klanten, en het eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Voor deze functie is het een pré als u beschikt over leidinggevende ervaring.