Vaste vrijwilliger worden?

Bij alle Voedselbanken in Nederland ontvangt u geen vergoeding, maar het is wel erg gezellig, en het geeft een heel goed gevoel om iets voor iemand anders te doen!

Wij zijn op dit moment op zoek naar chauffeurs.

U mag natuurlijk altijd reageren als u interesse heeft om te wachten tot er een plekje vrij komt.

Winkelassistent in onze “kledingkast”:

Hierbij helpt u ‘s-ochtends met het selecteren van aangeboden kleding. ‘s-Middags bent u het aanspreekpunt en adviseur voor onze klanten.

U bent representatief, sociaal, een open persoonlijkheid die het fijn vindt om met andere mensen te communiceren en u heeft verstand of heeft iets met kleding.

Winkelassistent in onze mini-Supermarkt:

Hierbij helpt u ‘s-ochtends met het vullen van de winkelschappen. ‘s-Middags bent u het aanspreekpunt voor onze klanten, die ook heel graag een praatje maken. Daarnaast hebben we lichte schoonmaakwerkzaamheden.

U bent representatief, sociaal, en een open persoonlijkheid die het fijn vindt om met andere mensen te communiceren en samen te werken.

Chauffeur op onze koelwagens:

U haalt ‘s-Ochtends bij de diverse Supermarkten op het eiland het eten op, dat ‘s-Middags uitgestald wordt in onze mini-Supermarkt.

‘s-Middags bent u het aanspreekpunt voor onze klanten, die ook heel graag een praatje maken. Daarnaast hebben we lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Uiteraard dient u te beschikken over een geldig B Rijbewijs. U bent representatief, sociaal, en een open persoonlijkheid die het fijn vindt om met andere mensen te communiceren en samen te werken.

Dagcoördinator:

Als dagcoördinator bent u als leidinggevende verantwoordelijk voor het verloop van de dag. U deelt de werkzaamheden voor de vrijwilligers in. U bent de gastheer voor onze klanten, en het eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Voor deze functie is het een pré als u beschikt over leidinggevende ervaring.