Sponsoring

Voedselbank Hoeksche Waard ondersteunt op dit moment ongeveer 180 gezinnen met een wekelijks voedselpakket. Wij denken dat er op het eiland veel meer gezinnen zijn die aan de voorwaarden voldoen en dus aanspraak kunnen maken op een voedselpakket, schaamte is een belangrijke oorzaak in deze. Wij willen er in de toekomst ook alles aan doen om ook deze gezinnen te bereiken.
De voedselbank wordt draaiende gehouden door uitsluitend vrijwilligers. In de gehele organisatie krijgt niemand salaris, vergoeding of wat dan ook aan geldelijke vergoeding voor zijn inspanningen.
Er is natuurlijk nog wel maandelijks geld nodig om de voedselbank draaiende te houden. Denk hierbij o.a. huisvestingskosten en de kosten om onze auto’s rijdend te houden.( wegenbelasting, verzekering en onderhoud). Helaas ziet de belastingdienst de voedselbank niet als onderneming en betalen we het dure “particulier” wegenbelastingtarief voor onze bedrijfswagens.
Hiervoor zoeken we bedrijven die bereid zijn een maandelijkse (mag ook in 1x per jaar) donatie te doen om deze kosten te kunnen betalen.
Wij plaatsen voor € 25,– per maand uw logo als sponsor op onze site.
Wij plaatsen uw logo op onze site en koelwagen voor onderstaande bedragen.
Op onze koelwagen is aan beide zijkanten plaats voor 3 grote sponsors, en 5 kleine. Op de achterkant is er plaats voor 1 of 2 sponsoren.
Wij denken hierbij aan de volgende sponsorbijdragen:

Groot zijkant (2x) : € 75,– per stuk per maand.

Klein zijkant(5x) : € 50,– per stuk per maand.

Achterkant (2x) : € 75,– per stuk per maand.

Bijdrage kunnen per maand betaald worden of per jaar.
We maken graag afspraken voor 12 maanden, die daarna per maand opgezegd kunnen worden.
De éénmalige kosten voor het maken van uw reclame is € 37,50,– per kleine en € 45,00 per grote sponsorplek.
Mocht u andere ideeën hebben, dan gaan we graag in gesprek om samen te kijken of we dit kunnen realiseren.
Uw steun wordt zeer op prijs gesteld en kunt u beschouwen als een bijdrage aan een Hoeksche Waardse samenleving waarin we naar elkaar omzien.

Wilt u meer informatie?

Sponsoring@voedselbankhoekschewaard.nl

06-22489935 (Bestuurslid Loek Lelieveld)