Shell Moerdijk doneert in samenwerking met Werkfruit €5.000,- aan vers fruit. (1 September 2020)

Shell Moerdijk en Werkfruit doneren opnieuw vers fruit aan de Voedselbank

Juist nu in deze coronatijd heeft de Voedselbank vooral vraag naar versproducten om hun voedselpakketten mee aan te vullen. Shell Moerdijk doneert in samenwerking met Werkfruit €5.000,- aan vers fruit aan de Voedselbank Hoeksche Waard.

Eerder dit jaar was er ook een donatie vanuit Shell Moerdijk en Werkfruit van vers fruit t.b.v. de Voedselbank van de gemeente Moerdijk. Deze keer kozen ze voor een donatie aan de Voedselbank in de Hoeksche Waard. Hier doneert Werkfruit standaard wekelijks het overschot aan fruit en deze keer deed Shell Moerdijk er nog een mooie donatie bovenop.

Meedenken en meewerken
Shell Moerdijk is zich bewust van haar omgeving en haar rol daarin. Ze streven naar een goede relatie met de buren en ondernemers en ze sponsoren regelmatig niet-commerciële initiatieven. Ze vinden het belangrijk om een goede buur te zijn. Maar ook om mee te denken en te werken aan belangrijke sociale kwesties in de omgeving. En daar is Voedselbank een goed voorbeeld van. “Een mooi gebaar om gedurende een aantal weken de voedselpakketten voor Hoeksche Waardse gezinnen die dit echt nodig hebben aan te vullen met ruim 12.000 stuks aan vers fruit”.

Werkfruit heeft een goede relatie opgebouwd met de Voedselbank Hoeksche Waard. Sinds dit jaar doneren ze wekelijks het overschot aan vers fruit voor de voedselpakketten. “Juist nu in deze tijd zijn gezinnen daar extra dankbaar voor. Vooral omdat het aantal gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank alleen maar oploopt. Gezonde voeding blijft essentieel en die extra vitamines kunnen mensen in de coronatijd goed gebruiken.” Werkfruit stimuleert bedrijven om het fruit wat ze nu niet op hun werkplek kwijt kunnen te doneren. Of dat nu aan de Voedselbank is of aan een lokale zorginstelling. Werkfruit zorgt ervoor dat het op locatie afgeleverd wordt en op deze manier zijn er al vele mensen blij gemaakt met extra fruit in deze periode.

Geplaatst in Geen categorie.