Eendrachtskerk Zuid-Beijerland schenkt 79 kindervakantiepakketten. 29 Jun 2018

Eendrachtskerk Zuid-Beijerland schenkt 79 kindervakantiepakketten aan Voedselbank Hoeksche Waard.

Zuid-Beijerland – Op donderdag 28 juni was het zover. Namens Voedselbank Hoeksche Waard mocht Gert-Jan Onnink, de nieuwe voorzitter, 79 kindervakantiepakketten in ontvangst nemen uit handen van Marja Buthjes. Het oorspronkelijk idee komt van kerk in actie, wat de Eendrachtskerk als gemeente goed heeft opgepakt.

Buiten de 2 collectes die zijn gehouden hebben een aantal vrijwilligers in de kerk hun uiterste best gedaan om voor deze groep kinderen iets leuks te doen voor de grote vakantie.

Voedselbank Hoeksche Waard voorziet op dit moment ca 100 gezinnen wekelijks van een voedselpakket. Juist voor de kinderen van deze gezinnen is dit vakantiepakket een zeer welkom kado.

Gert-Jan denkt dat er in de Hoeksche Waard meer gezinnen zijn die in aanmerking komen voor een voedselpakket, en nodigt deze gezinnen van harte uit bij de voedselbank. Mensen vinden het vaak een hele drempel om zich bij de voedselbank te melden, maar vergeten vaak dat ze zo meehelpen om voedselverspilling tegen te gaan, en ze niet de enige zijn in deze situatie.

Buiten dat is het bij de Voedselbank Hoeksche Waard ook gewoon altijd heel erg gezellig!

Geplaatst in Geen categorie.